Agenda

Voor nadere informatie of aanmelding kun je contact opnemen via: erberveld@planet.nl indien anders dan staat dit bij de activiteit vermeld.

Als je in de toekomst mee zou willen wil ik je adviseren deze pagina in de gaten te houden.

 

Zondagen:

Bijna elke zondag gaan wij met een groepje (hoofdzakelijk friese) paarden naar het bos, meestal vertrek rond 11.00 uur. Kosten zijn er niet, wel is er vaak een vergunning nodig van natuurmonumenten (dit is afhankelijk van de locatie waar wij gaan rijden) en soms een klein bedrag als wij onderweg ergens iets zullen eten en drinken bij een uitspanning. 

(LET OP: als er een vergunning van natuurmonumenten nodig is zou deze gehaald kunnen worden, kosten 25,00 euro voor een jaar).

Meerdaagse ritten:

Het budget voor deze meerdaagse ritten wil ik zo beperkt mogelijk houden. Aangezien de locaties gewild zijn moet er vooraf gereserveerd en betaald worden en zijn er minimale kosten. Bij minder deelname dan vooraf verwacht kan het bedrag aangepast worden. Het spreekt voor zich dat als er budget over is dit oonder de deelnemers weer verdeeld zal kunnen worden.

Na ontvangst bedrag en accoord bevestiging is je deelname zeker.

Bij onverhoopte verhindering ben je het bedrag verschuldigd. Indien er iemand anders die plek in kan vullen kan eea verrekend worden.

  

 

 

 

 

Foto's van eerdere ritten:

 

 

.

 

 

Op 13 april 2013 hebben wij met een aantal friese paarden eigenaren besloten een gezamelijke rit te gaan maken. Deze eerste rit vond plaats in Anhem Noord (georganiseerd door Sanne, van het Friesepaardenforum). Deze rit was zeer goed bevallen mede door de prachtige omgeving, het heerlijke zonnetje en de gezellige en leuke combinatie van ruiters en paarden waardoor besloten is om vaker met elkaar te gaan rijden.

Iedereen mag aansluiten aan onze ritten, echter er is wel een voorkeur voor ruiters met FRIESE paarden.