Agenda

Voor nadere informatie of aanmelding kun je contact opnemen via: erberveld@planet.nl indien anders dan staat dit bij de activiteit vermeld.

Als je in de toekomst mee zou willen wil ik je adviseren deze pagina in de gaten te houden.

 

Zondagen:

Bijna elke zondag gaan wij met een groepje (hoofdzakelijk friese) paarden naar het bos, meestal vertrek rond 11.00 uur. Kosten zijn er niet, wel is er vaak een vergunning nodig van natuurmonumenten (dit is afhankelijk van de locatie waar wij gaan rijden) en soms een klein bedrag als wij onderweg ergens iets zullen eten en drinken bij een uitspanning. 

(LET OP: als er een vergunning van natuurmonumenten nodig is zou deze gehaald kunnen worden, kosten 25,00 euro voor een jaar).

 

Meerdaagse ritten:

Het budget voor deze meerdaagse ritten wil ik zo beperkt mogelijk houden. Aangezien de locaties gewild zijn moet er vooraf gereserveerd worden en heb je minimale kosten. Bij minder deelname dan vooraf verwacht kan het bedrag aangepast worden. Het spreekt voor zich dat als er budget over is dit over de deelnemers verdeeld zal kunnen worden.

Na ontvangst bedrag en accoord bevestiging is je deelname zeker.

Bij onverhoopte verhindering ben je het bedrag verschuldigd. Indien er iemand anders die plek in kan vullen kan eea verrekend worden.

 

 

10 t-m 13 maart 2017: Strand

(paarden, nog 2 plaatsen beschikbaar)

Inmiddels is er een vakantiewoning geboekt. De locatie heeft de stallen naast de woning en aan de andere kant van de weg is direct het duin. Binnen een 10 minuten stappen (of wandelend) ben je aan de kustlijn. Kosten 275,00 euro

Nadere informatie: erberveld@planet.nl
 

19 maart 2017 rit Planken Wambuis te Ede tbv Kankerbestrijding

Met eigen paard een rit in het prachtige gebied van Planken Wambuis te Ede. Maar deelname kan ook met je fiets of wandelend.
Kosten deelname 5,00 euro per persoon, dit bedrag komt volledig ten gunste van de kankerbestrijding. Er worden routes uitgezet voor ruiters, wandelaars en fietsers.
Nadere informatie: 19maart2017@gmail.com of 06-11360182
 

7 t-m 9 april 2017: Omgeving Hardenberg,

tevens een weekend in oktober 2017

(paarden)

Ruitervakantie naar het bos. Voor de paarden is er stalling met weide besproken. Voor de ruiters is er een vakantiewoning aan het water. Maximaal 12 personen kunnen er mee. Indien er iemand zonder paard mee zou willen is dat ook mogelijk. Bij de begroting van de kosten is ervan uitgegaan dat de maaltijden op de locatie zullen zijn.  

Kosten voor ruiter met paard, uitgaande van: 3 personen 210,00 euro / 4 personen 184,00 euro / 5 personen 170,00 euro / 6 personen 160,00 euro

Kosten voor extra deelnemer zonder paard --> bovenvermelde prijs minus 60,00 euro

In de vermelde kosten zitten de kosten van huur en schoonmaak woning, reserveringskosten, milieu- en verblijfsbelasting, de kosten voor de paarden alsmede een budget voor de boodschappen waaronder de maaltijden.

Er kunnen paarden van de stallocatie gehuurd worden.

nadere informatie: erberveld@planet.nl

 

26 t/m 28 mei 2017: Bronckhorster paardenmeerdaagse

(paarden)

Vertrek en aankomst: Evenemententerrein "de Hietmaat" te Hengelo

vertrek: tussen 10.30 uur en 12.00 uur aankomst uiterlijk 17.00 uur. route dagelijks tussen de 25 en 30 km:

 vrijdag richting het noorden Vorden / zaterdag richting het oosten Hengelo / zondags richting Zelhem, tevens mogelijk deelname TREC bekwaamheidstest

Kosten voor ruiters: 1 dag 10,00 euro / 2 dagen 12.50 euro / 3 dagen 15,00 euro Kosten voor menners: 1 dag 15,00 euro / 2 dagen 25,00 euro / 3 dagen 30,00 euro

nadere informatie secretariaat@bronckhorsterpaardenmeerdaagse.nl

 

03 t/m 07 juli 2017: Paarden 4 daagse Woold (achterhoek)

(paarden)

Deze 4 daagse wordt voor de 17e keer georganiseerd door St. Aangespannen rijders Woold. Dagelijks zal er een rit uitgestippeld zijn van circa 20 km welke gereden kan worden tussen tussen 18.00 uur tot 22.00 uur

Vertrek is op genoemde dagen tussen 18.00 en 19.30 uur. Vertreklocatie: Esselinkhof 5. Winterswijk Woold

Nadere informatie te verkrijgen bij de St. Aaangespannen Rijders Woold.


 

12 t/m 19 augustus 2017: Strand

(ondervoorbehoud vol)

Inmiddels is er een vakantiewoning geboekt. De locatie heeft de stallen naast de woning en aan de andere kant van de weg is direct het duin. Binnen een 10 minuten stappen (of wandelend) ben je aan de kustlijn.

Kosten 350,00 euro euro (maximaal 4 personen / paarden, bij minder deelnemers worden de kosten verdeeld).
nadere informatie: erberveld@planet.nl
 

 

30 september 2017: Toertocht Vollenhove

(paarden)

De paard en pony toertocht over het land van Vollenhove. Dier all in Vollenhove organiseert weer een unieke route langs dijken, bossen, waterplassen en landerijen. Op de rit staan natuurlijke hindernissen. De route is geschikt voor ruiter/amazone te paard, maar ook de bestuurders met menwagens kunnen genieten van de geweldige ervaring! voor meer informatie (of aanmelden) Toertocht2017@dierallin.nl

 

6 t/m 8 oktober

Dezelfde locatie als bij het ruiterweekend 7 t-m 9 april 2017

 

Foto's van eerdere ritten:

 

 

.

 

 

Op 13 april 2013 hebben wij met een aantal friese paarden eigenaren besloten een gezamelijke rit te gaan maken. Deze eerste rit vond plaats in Anhem Noord (georganiseerd door Sanne, van het Friesepaardenforum). Deze rit was zeer goed bevallen mede door de prachtige omgeving, het heerlijke zonnetje en de gezellige en leuke combinatie van ruiters en paarden waardoor besloten is om vaker met elkaar te gaan rijden.

Iedereen mag aansluiten aan onze ritten, echter er is wel een voorkeur voor ruiters met FRIESE paarden.