Agenda

Voor nadere informatie of aanmelding kun je contact opnemen via: erberveld@planet.nl indien anders dan staat dit bij de activiteit vermeld.

Als je in de toekomst mee zou willen wil ik je adviseren deze pagina in de gaten te houden.

 

Zondagen:

Bijna elke zondag gaan wij met een groepje (hoofdzakelijk friese) paarden naar het bos, meestal vertrek rond 11.00 uur. Kosten zijn er niet, wel is er vaak een vergunning nodig van natuurmonumenten (dit is afhankelijk van de locatie waar wij gaan rijden) en soms een klein bedrag als wij onderweg ergens iets zullen eten en drinken bij een uitspanning. 

(LET OP: als er een vergunning van natuurmonumenten nodig is zou deze gehaald kunnen worden, kosten 25,00 euro voor een jaar).

Meerdaagse ritten:

Het budget voor deze meerdaagse ritten wil ik zo beperkt mogelijk houden. Aangezien de locaties gewild zijn moet er vooraf gereserveerd en betaald worden en zijn er minimale kosten. Bij minder deelname dan vooraf verwacht kan het bedrag aangepast worden. Het spreekt voor zich dat als er budget over is dit oonder de deelnemers weer verdeeld zal kunnen worden.

Na ontvangst bedrag en accoord bevestiging is je deelname zeker.

Bij onverhoopte verhindering ben je het bedrag verschuldigd. Indien er iemand anders die plek in kan vullen kan eea verrekend worden.

  

 

30 september 2017: Toertocht Vollenhove

De paard en pony toertocht over het land van Vollenhove. Dier all in Vollenhove organiseert weer een unieke route langs dijken, bossen, waterplassen en landerijen. Op de rit staan natuurlijke hindernissen. De route is geschikt voor ruiter/amazone te paard, maar ook de bestuurders met menwagens kunnen genieten van de geweldige ervaring! voor meer informatie (of aanmelden) Toertocht2017@dierallin.nl

 

15 t/m 17 september 2017: omgeving Rheezerveen (deelname niet meer mogelijk, vol)

Ruitervakantie naar het bos. Voor de paarden is er stalling (weidegang is afhankelijk van het weer). Voor de ruiters is er een vakantiewoning beschikbaar met 2 persoons kamers met losse bedden. Indien er iemand zonder paard mee zou willen is dat ook mogelijk. Huurpaarden zijn beschikbaar. Afhankelijkk van het aantal deelnemers kan het mogelijk zijn dat er meer woningen beschikbaar gehuurd worden.

Kosten,

386,00 euro huur en schoonmaak (60,00 euro) per woning

  11,85 euro bedlinnen en toeristenbelasting (per deelnemer)

  34,00 euro stalling paard

  30,00 euro huurpaard per dagdeel 30,00 euro

  40,00 euro voor de boodschappen (indien afwijkend wordt dit verrekend)

--> Afhankelijk van de aanmeldingen beslist de organisator of er gebruik gemaakt zal worden van 1 of meerdere woningen.

nadere informatie: erberveld@planet.nl

 

20 t/m 22 oktober 2017: Kootwijk (vol)

Ruitervakantie naar het mooie Kootwijk, kosten van huur vakantieverblijf, stalling, maaltijden worden verdeeld onder de deelnemers.

 

10 t/m 12 november 2017: Overijssel (huurpaarden beschikbaar)

Voor de ruiters is er een vakantiewoning beschikbaar. Er zijn 2-persoons slaapkamers met losse bedden. Als je mee wilt aangeven of je alleen of samen op een kamer zou willen.

Richtlijn van de kosten die verdeeld worden,

206,00 euro huur

  60,00 euro schoonmaak per woning

    2,80 euro toeristenbelasting per persoon

Voorbeeld: 68,50 euro zou het bedrg voor het verblijf van de ruiter kunnen zijn bij een deelname van 4 personen

 

Daarbij de kosten van:

de boodschappen / maaltijden

stalling eigen paard of huurkosten paard van de locatie

Dit is 34,00 euro stalling paard (2 nachten) of 30,00 euro huurpaard per dagdeel

 

--> Afhankelijk van de aanmeldingen beslist de organisator of er gebruik gemaakt zal worden van 1 of meerdere woningen.

nadere informatie: erberveld@planet.nl

 

 

 

Foto's van eerdere ritten:

 

 

.

 

 

Op 13 april 2013 hebben wij met een aantal friese paarden eigenaren besloten een gezamelijke rit te gaan maken. Deze eerste rit vond plaats in Anhem Noord (georganiseerd door Sanne, van het Friesepaardenforum). Deze rit was zeer goed bevallen mede door de prachtige omgeving, het heerlijke zonnetje en de gezellige en leuke combinatie van ruiters en paarden waardoor besloten is om vaker met elkaar te gaan rijden.

Iedereen mag aansluiten aan onze ritten, echter er is wel een voorkeur voor ruiters met FRIESE paarden.