Agenda

Voor nadere informatie of aanmelding kun je contact opnemen via: erberveld@planet.nl indien anders dan staat dit bij de activiteit vermeld.

Als je in de toekomst mee zou willen wil ik je adviseren deze pagina in de gaten te houden.

 

Zondagen:

Bijna elke zondag gaan wij met een groepje (hoofdzakelijk friese) paarden naar het bos, meestal vertrek rond 11.00 uur. Kosten zijn er niet, wel is er vaak een vergunning nodig van natuurmonumenten (dit is afhankelijk van de locatie waar wij gaan rijden) en soms een klein bedrag als wij onderweg ergens iets zullen eten en drinken bij een uitspanning. 

(LET OP: als er een vergunning van natuurmonumenten nodig is zou deze gehaald kunnen worden, kosten 25,00 euro voor een jaar).

 

Meerdaagse ritten:

Het budget voor deze meerdaagse ritten wil ik zo beperkt mogelijk houden. Aangezien de locaties gewild zijn moet er vooraf gereserveerd worden en heb je minimale kosten. Bij minder deelname dan vooraf verwacht kan het bedrag aangepast worden. Het spreekt voor zich dat als er budget over is dit over de deelnemers verdeeld zal kunnen worden.

Na ontvangst bedrag en accoord bevestiging is je deelname zeker.

Bij onverhoopte verhindering ben je het bedrag verschuldigd. Indien er iemand anders die plek in kan vullen kan eea verrekend worden.

 


10 t-m 13 maart 2017: Strand 10 t/m 13 maart 2017

(nog 2 plaatsen beschikbaar)

Inmiddels is er een vakantiewoning geboekt. De locatie heeft de stallen naast de woning en aan de andere kant van de weg is direct het duin. Binnen een 10 minuten stappen (of wandelend) ben je aan de kustlijn.

Bij interesse graag bericht: erberveld@planet.nl

 

april 2017: Bos (vol)

Op een mooi plekje in de achterhoek is een locatie beschikbaar voor 8 personen. Voor de paarden is er stalling en weide beschikbaar.

 

03 t/m 07 juli 2017: Paarden 4 daagse Woold (achterhoek)

Deze 4 daagse wordt voor de 17e keer georganiseerd door St. Aangespannen rijders Woold. Dagelijks zal er een rit uitgestippeld zijn van circa 20 km welke gereden kan worden tussen tussen 18.00 uur tot 22.00 uur

Vertrek is op genoemde dagen tussen 18.00 en 19.30 uur. Vertreklocatie: Esselinkhof 5. Winterswijk Woold

Nadere informatie te verkrijgen bij de St. Aaangespannen Rijders Woold.

 

12 t/m 19 augustus 2017: Strand 

(nog 2 plaatsen beschikbaar)

Inmiddels is er een vakantiewoning geboekt. De locatie heeft de stallen naast de woning en aan de andere kant van de weg is direct het duin. Binnen een 10 minuten stappen (of wandelend) ben je aan de kustlijn.

Kosten 350,00 euro euro (maximaal 4 personen / paarden).

Bij interesse graag bericht: erberveld@planet.nl

 

30 september 2017: Toertocht Vollenhove

De paard en pony toertocht over het land van Vollenhove. Dier all in Vollenhove organiseert weer een unieke route langs dijken, bossen, waterplassen en landerijen. Op de rit staan natuurlijke hindernissen. De route is geschikt voor ruiter/amazone te paard, maar ook de bestuurders met menwagens kunnen genieten van de geweldige ervaring! voor meer informatie (of aanmelden) Toertocht2017@dierallin.nl

 

 

Foto's van eerdere ritten:

 

 

.

 

 

Op 13 april 2013 hebben wij met een aantal friese paarden eigenaren besloten een gezamelijke rit te gaan maken. Deze eerste rit vond plaats in Anhem Noord (georganiseerd door Sanne, van het Friesepaardenforum). Deze rit was zeer goed bevallen mede door de prachtige omgeving, het heerlijke zonnetje en de gezellige en leuke combinatie van ruiters en paarden waardoor besloten is om vaker met elkaar te gaan rijden.

Iedereen mag aansluiten aan onze ritten, echter er is wel een voorkeur voor ruiters met FRIESE paarden.